Nyheter

12

Jul

2010

Philips Net-tv lanserar Video on Demand med film2home

Video-on-demand fungerar i alla Philips tv-apparater som är av årsmodell 2010, och som är i 7000-serien och uppåt. Via fjärrkontrollen får du tillgång till videobutiken med ett ständigt växande filmbibliotek, där du hittar allt från Hollywood film till lokala titlar. Du betalar med hjälp av kreditkort eller värdekod och kan börja titta inom några sekunder.

- Philips tv handlar mycket om bästa möjliga bio-upplevelse hemma i sitt eget vardagsrum. Därför är det extra kul att kunna presentera ett samarbete med en av Nordens bästa filmtjänster, film2home, säger Max Hellström, PR manager på Philips Consumer Lifestyle. Med film2home i vår Net-TV kommer vi på sikt att erbjuda en av de bästa filmtjänsterna, som dessutom är mycket enkel att använda.

Vi upplever just nu en stor ökning i efterfrågan på att hyra film digitalt. Att göra det lätt för kunden att använda vår tjänst har alltid varit i fokus för oss, och därför är vi nu väldigt glada att tillsammans med Philips Net-TV kunna erbjuda en videobutik direkt in i vardagsrummet via TV:n, helt oberoende av TV operatör. Vi har länge efterfrågat denna produkt och känner oss övertygade om att enkelheten med detta koncept kommer få ännu flera att upptäcka digital hyrfilm, säger Josefine Persson Affärsområdeschef på film2home.

Tjänsten kommer att vara tillgänglig från och med 12 juli.

Anders Johansson
anders.johansson@comparias.com