Nyheter

11

Jan

2011

Rikstäckande jämförelse av Gym lanseras - spara tusenlappar på Gymkort

Såhär efter Jul och Nyår börjar många träna - en utgift som brukar ligga på många tusenlappar per år. Nu kan konsumenter jämföra priser på 800 olika gymkort och gym.

Att jämföra gymkort har tidigare varit omöjligt. Man väljer ofta att träna på ett gym som ligger i närheten av jobbet eller där man bor utan att vara medveten om att det kanske finns andra, billigare och bättre gym ett par hundra meter bort. Comparias låter dig ange ett postnummer och därefter presenterar tjänsten gym som ligger inom en angiven radie av ditt postnummer - hitta nya gym du kanske inte kände till tidigare.

Jämför 800 olika gymkort i Sveriges 10 största städer
Vi på Comparias har sammanställt 800 olika erbjudanden från 60 olika gym i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås, Örebro, Norrköping, Helsingborg och Jönköping.

Spara upp till 1700 Kr per månad på rätt Gymkort
Det dyraste Gymkortet kostar 1.850 Kr i månaden, eller 22.200 om året medan det billigaste kortet bara kostar 87.50 i per månad.

- Vi ser att det är stor variation både i utbud och priser på Gymkort och som konsument bör du alltid göra en jämförelse innan du väljer ett gym samt gymkort. Det är även stor variation på vad som ingår i ditt gymkort mellan gym, även bland de större gymen, säger Anders Johansson på Comparias.se

Omfattande jämförelse
Prisjämförelsen omfattar inte bara priser på gymkort utan även adressuppgifter till alla gym, inklusive kartfunktion där samtliga gym är med. Samtliga gyms öppettider finns också med i jämförelsen, inklusive helgdagar samt vilka olika träningsformer varje gym erbjuder och när på dygnet samtliga kort gäller. Tjänsten låter dig ange ett postnummer där du exempelvis jobbar eller bor samt ange en radie du önskar träna inom, exempelvis 500 meter och så hittar tjänsten automatiskt gym som ligger i närheten.

Anders Johansson
anders.johansson@comparias.com

Fler nyheter inom Comparias Nyheter