Nyheter

03

Jul

2009

Spraydate + Passagen Dejting = SANT

SprayPassagen slår ihop Passagen Dejting med Spraydate, Sveriges största dejtingcommunity. Idag den 3 juli påbörjas den frivilliga migreringen av Passagen Dejtings medlemmar till Spraydate.

- Nyligen lanserade vi en ny version av Spraydate som mottagits väldigt bra i målgruppen, nytillströmningen av både betalande och gratismedlemmar har varit över förväntan. Vi vill erbjuda också våra medlemmar på Passagen Dejting en bättre dejtingupplevelse och det kan vi göra på Spraydate, säger Jakob Söderbaum, VD för SprayPassagen.

Flytten innebär att Passagen Dejtings medlemmar helt införlivas i Spraydate och i förlängningen att Passagen Dejting upphör. Medlemmarna kan själva initiera sin flytt och har till och med 31 juli på sig att bestämma sig för att följa med.

- För Passagen Dejtings medlemmar betyder flytten i första hand att de får många fler chanser att dejta eftersom Spraydate har ett långt högre medlemstal. De kommer också få mer och bättre funktionalitet än vad Passagen Dejting kan erbjuda, säger Magnus Leijonborg, marknads- och produktchef på SprayPassagen.

Anders Johansson
anders.johansson@comparias.com

Fler nyheter inom Nöjen

Taxi Stockholms tomte

Mondayen den 22:e November 2010

Endast miljötaxi på Landvetter

Thursdayen den 18:e November 2010

Spraydate och Bloo lanserar dejting via mobilen

Thursdayen den 30:e September 2010

Ny dejtingtjänst med personlig matchmaking

Tuesdayen den 28:e September 2010

Spraydate + Passagen Dejting = SANT

Fridayen den 3:e July 2009