Nyheter

04

Oct

2010

3 lanserar världens första mobila växel för familjen

Idag lanserar mobiloperatören 3 en mobil växel för familjer. Nu kan hela familjen svara på ett och samma nummer. Tjänsten finns bara hos 3.

Mobiloperatören 3 är först i världen med att lansera en mobil växel för familjen. Nu kan hela familjen bli nåbar på ett och samma telefonnummer genom växellösningen 3Hemnummer Familj. De som ringer till hemnumret betalar samma minutpris som till det fasta nätet.

- Det här är en av de viktigaste produkter vi har lanserat på mycket länge. Vår mobila växel har redan gjort succé bland företag och vad vi vet är vi först i världen med att ta fram en sådan här hemmaväxel för vanliga familjer, säger Nicholas Högberg, Vice VD på 3.

3Hemnummer Familj har 3 olika inställningar som ställs in på Mitt3. Det första alternativet är knappval, den som ringer får bestämma vem den vill bli kopplad till. Exempel tryck 1 för Anna tryck 2 för Hampus och så vidare. Det andra alternativet är påringning till samtliga familjemedlemmar och alla har då chans att svara. Det tredje alternativet är att låta alla samtal gå till en och samma person, svarar inte den vidarekopplas samtalet till nästa person på listan.

Från och med idag kan du teckna 3Hemnummer Familj för 69 kr/månaden som dras från din pott.Tjänsten kan tecknas hos 3s butiker, telesälj, kundservice, och återförsäljare. De som redan har 3Hemnummer kan uppgradera till 3Hemnummer Familj genom att ringa in till kundservice. Tjänsten fungerar med upp till 9 familjemedlemmar.

Anders Johansson
anders.johansson@comparias.com