Nyheter

18

Jan

2010

The Phone House startar tillsammans med Voddler en kampanj där alla kunder som köper en laptop hos The Phone House får en inbjudan till Voddler.

The Phone House samarbete med Voddler är ett led i en större laptopkampanj och förutom Voddlers filmtjänst ingår även två månaders fri datasupport när man köper en laptop hos The Phone House.

Kampanjen sätter fokus på The Phone House som laptopåterförsäljare och att 104 av 114 The Phone House butiker har ett utökat sortiment av laptops.

- Voddlers filmtjänst kompletterar vårt laptoputbud och stärker vårt erbjudande till våra laptopkunder. Vi kommer även att köra vår annonskampanj i Voddler som är en riktigt intressant marknadsföringskanal, säger Johan Paulsen Järnliden, Marknadsdirektör, The Phone House.

För att ta del av högkvalitativ-, annonsfinansierad- och gratis film från Voddler så passar detta erbjudande från The Phone House väldigt bra.

- För den optimala filmupplevelsen så behövs en dator med hög prestanda för grafik- och ljudkort, eller om man så väljer att koppla ihop sin laptop med tv:n, säger Björn Isakson på Voddler.

Kampanjen med Voddler startar 11/1 och gäller tom 31/3 - 2010

Anders Johansson
anders.johansson@comparias.com