Nyheter

24

Jan

2011

Söderberg & Partners rekommenderar Resurs Banks kreditkort Supreme Card Gold till sina kunder

Låg årsavgift, sms-kvitto, delbetalning och bonusprogram avgjorde Söderberg & Partners har gjort en noggrann jämförelse bland svenska kredit- och betalkort.

Resurs Banks kort Supreme Card Gold fick grönt ljus (högsta betyg) i jämförelsen. Låg årsavgift, sms-kvitto, delbetalningsmöjligheter och bra förmånsprogram var fördelar som lyftes fram. Nu väljer Söderberg & Partners att rekommendera Supreme Card Gold till sina kunder.

Söderberg & Partners analyserar finansiella produkter på marknaden och hjälper kunder att välja. Vid deras analys av de största kreditkorten tillhörde Supreme Card Gold kategorin som fick högsta betyg tillsammans med Re:member Master Card, Swedbank Master Card och OKQ8 Visa. När de sedan skulle välja ett kort att rekommendera sina kunder, föll valet på Supreme Card Gold från Resurs Bank.

– Det finns väldigt många produkter på den finansiella marknaden. Söderberg & Partners ser som sin uppgift att hjälpa kunderna att hitta produkter och tjänster som är bra, säger Fredrik Edin, analytiker på Söderberg & Partners. Vi använder ett enkelt och konsekvent system med trafikljus, grönt, gult och grönt, för att betygsätta finansiella tjänster. Supreme Card Gold fick grönt ljus i vår jämförelse och vi har valt att rekommendera kortet till våra kunder.

Söderberg & Partners rekommenderar Supreme Card Gold för att det har låg årsavgift, bra förmåner och möjlighet att på enkelt sätt dela upp betalningar på flera tillfällen. Något som kan ge bättre koll på privatekonomin. Kortet erbjuder även sms-kvitto på betalningar över 500 kronor som kan hindra bedrägerier och obehagliga överraskningar. Resurs Bank var först i Sverige med att införa sms-kvitto och är idag en av två svenska banker som erbjuder tjänsten. Resurs Banks betalkort Supreme Card Gold lanserades 2005 och används idag av uppemot 100 000 människor.

– Att som kund veta vilket kort som ger mest värde är inte enkelt. Men med Söderberg & Partners analys blir det enkelt att välja och avgöra vilka skillnader som faktiskt finns mellan korten. Betyget ger oss råg i ryggen att fortsätta erbjuda Sveriges bästa kort och vi är stolta över deras tydliga rekommendation, säger Patrik Hankers, Privatmarknad Resurs Bank.

Anders Johansson
anders.johansson@comparias.com

Fler nyheter inom Privatekonomi

Ny bank lanseras i Sverige

Mondayen den 29:e November 2010

Stockholmarna shoppar julkapparna online

Thursdayen den 4:e November 2010

Smålänningar, allt annat än snåla i jul!

Thursdayen den 4:e November 2010

Oförändrade svenska villapriser i höst

Thursdayen den 23:e September 2010

Små korta lån behövs

Mondayen den 2:e August 2010

3 lanserar ny abonnemangsform- 3Surf

Thursdayen den 29:e July 2010

73 000 bostäder saknas i Stockholms län

Fridayen den 23:e July 2010

Prisbasbeloppet för år 2011

Thursdayen den 8:e July 2010

Swedbank drar tillbaka rörlig ersättning för 2009

Wednesdayen den 27:e January 2010

KO tvingar sms-lånebolag att redovisa ränta

Fridayen den 18:e December 2009

Ordning och reda på Kommunals a-kassa

Wednesdayen den 2:e December 2009

Norden dyrast i Pricerunners globala prisstudie

Mondayen den 30:e November 2009