Nyheter

14

Sep

2010

City Network lanserar ny backuptjänst

Backup har länge varit en mycket viktigt men ofta tidskrävande del för it-ansvariga. Det är inte sällan backup sägs ha tagits men när den väl behövs vid en kris – så fungerar det helt enkelt inte.

Idag är data kritiskt för de flesta organisationer och man har inte råd att tumma på kvaliteten av sin backup. Med det som bakgrund nylanserar City Network onlinebackup.se idag.
Onlinebackup.se löser problemet med en fungerande backup och disaster recovery utan att ta mycket tid i anspråk. Enkelt och effektivt är ledorden. Detta i kombination med mycket attraktiva priser gör onlinebackup.se till en lösning för både mindre och stora företag som inser att backup är viktigt och måste skötas rätt. Stöd finns för alla de populära operativsystemen och applikationerna.

-Både internt och mot kunder har vi upplevt att backup är både krångligt och dyrt. Det är också därför så många slarvar med att ha fungerande backup. Att samla all din backup på ett ställe för så lite som 1 krona per gigabyte löser därför ett reellt problem för väldigt många företag, säger styelseordförande, Johan Christenson.

-Onlinebackup.se är en drömlösning för de som ansvarar för backup i en organisation. Att i ett enkelt webbgränssnitt dynamiskt lägga till servrar och arbetsstationer med ett klick är en fröjd. Du samlar dessutom hur du vill monitorera och bli notifierad vid olika tillfällen – oavsett antalet maskiner. Kombinera det med säker backup som dessutom ligger utanför egna kontoret så tar onlinebackup.se backuplösningar till en ny nivå, säger Johan Christenson.

Onlinebackup kommer under hela september vara tillgänglig endast för ett urval av kunder då den lanseras i en stängd beta. I november öppnas tjänsten för allmänheten och vem som helst kan då registrera ett konto.

Anders Johansson
anders.johansson@comparias.com

Fler nyheter inom Bredband & Internet

Ett starkt 2010 för Com Hem

Wednesdayen den 2:e February 2011

Jonathan Sulo till FS Data

Thursdayen den 9:e December 2010

Premiär för Telenors 4G-tjänst

Mondayen den 15:e November 2010

Skänker bort webbhotell till trogna kunder

Thursdayen den 7:e October 2010

Nytt stöd för bredband på landsbygden

Wednesdayen den 6:e October 2010

Bahnhof nu på fler orter

Mondayen den 4:e October 2010

City Network lanserar ny backuptjänst

Tuesdayen den 14:e September 2010

3 har Sveriges bästa Mobila Bredband

Wednesdayen den 7:e July 2010

Telia lanserar bredband med 1000 Mbit/sekund

Fridayen den 12:e March 2010

Udda IT-företag växer i lågkonjunktur

Saturdayen den 9:e January 2010

AllTele köper MegaPhone

Tuesdayen den 22:e December 2009

3 höjer hastigheten på mobilt bredband

Mondayen den 30:e November 2009