Nyheter

16

Apr

2010

Internet World utser City Network till ett av Sveriges absolut bästa webbhotell

Internet World utsåg City Network som ett av de absolut bästa webbhotellen under April 2010 genom att ge stämpeln ”Rekommenderas 2010” i sitt stora webbhotellstest. Nästa test sker under hösten/vintern 2010 och resultatet publiceras under våren 2011.

Varje år tar Internet World (IDG) sig an webbhotellsbranschen för att hitta de som är bäst och leder utvecklingen framåt i Sverige. Av 80 registrarer väljer de ut de 15 största och tar dem genom test efter test för att få fram ett slutresultat där man korar vilka webbhotell är bäst. Testet går från enkelhet att komma igång till hur pass bra support man får till hur pass god upptiden är. Allt detta görs under ett antal månader under ett antaget namn.
Webbhotellen har idag en mycket framträdande roll inom våra digitala liv. En stor majoritet av Sveriges webbplatser ligger hos de 10 största webbhotellen och skapar ett beroende att de både har bra service och ser till att Sveriges webbplatser fungerar som de ska. Därmed har Internet World’s test vuxit i vikt varje år.
- Det är förstås fantastiskt kul att Internet World har givit oss ett så fint betyg på de tjänster vi levererar. Vi har länge haft målet att vara Sveriges bästa webbhotell och det här betyder mycket, både för våra kunder och för alla vi som jobbar här på City Network. Riktigt kul att få en bekräftelse som denna , säger VD, Anders Christenson.
- Det är med stor ödmjukhet som vi mottager denna fina utmärkelse. Då jag är i daglig kontakt med våra kunder är det förstås väldigt roligt att kunna visa på denna mycket höga kvalitet. Att stå som en av vinnarna efter alla dessa test gör det enklare för våra kunder att lita på den kvalitet vi själva idag tar för givet men inte alltid är lika enkelt att visualisera , säger säljansvarig, Özgür Bal.
Internet World utsåg City Network som ett av de absolut bästa webbhotellen under April 2010 genom att ge stämpeln ”Rekommenderas 2010” i sitt stora webbhotellstest. Nästa test sker under hösten/vintern 2010 och resultatet publiceras under våren 2011.
Om City Network
Med över 10 000 kunder runtom i hela Sverige är City Network ett av de ledande drifts- och webbhotellsföretagen. City Network är en driftpartner för både mindre och större företag. Med ett utbud av webbhotelltjänster, dedikerade servrar, co-location och drift i molnet är City Network det enda svenska företaget med ett komplett utbud av driftstjänster. City Network är även ombud och registrar för ett antal toppdomäner som till exempel .se-domänen och tillhandahåller domänsöktjänsten www.domänvaruhuset.se. Box Hosting och Onlinebackup.se är City Network varumärken. City Cloud är City Networks varumärke inom cloud computing – www.citycloud.se (Europeisk version på www.citycloud.eu). City Network är medlem i TelecomCity. Mer information om City Network hittar du på www.citynetwork.se.

Anders Johansson
anders.johansson@comparias.com

Fler nyheter inom Bredband & Internet

Ett starkt 2010 för Com Hem

Wednesdayen den 2:e February 2011

Jonathan Sulo till FS Data

Thursdayen den 9:e December 2010

Premiär för Telenors 4G-tjänst

Mondayen den 15:e November 2010

Skänker bort webbhotell till trogna kunder

Thursdayen den 7:e October 2010

Nytt stöd för bredband på landsbygden

Wednesdayen den 6:e October 2010

Bahnhof nu på fler orter

Mondayen den 4:e October 2010

City Network lanserar ny backuptjänst

Tuesdayen den 14:e September 2010

3 har Sveriges bästa Mobila Bredband

Wednesdayen den 7:e July 2010

Telia lanserar bredband med 1000 Mbit/sekund

Fridayen den 12:e March 2010

Udda IT-företag växer i lågkonjunktur

Saturdayen den 9:e January 2010

AllTele köper MegaPhone

Tuesdayen den 22:e December 2009

3 höjer hastigheten på mobilt bredband

Mondayen den 30:e November 2009