Nyheter

30

Nov

2009

Webbhotell Box Hosting lanserar ny webbplats, uppdaterar utbudet och utökar supporten till klockan 19:00

Under en längre tid har Box Hosting haft riktigt attraktiva priser på både webbhotellstjänster och domäner. Däremot har webbplatsen där sökningar för domäner och beställningar görs – inte hållit måttet. Med en lansering av ny webbplats hoppas Box förenkla processen för alla som är i behov av domäner eller webbhotell för drift av sin hemsida.

Utöver en förenklad hemsida sker också andra förbättringar. Paketförändringar har utförts som konsoliderar paketen till tre. Privat –och företagspaketen är kompletta webbhotellspaket och tredje paketet är ett domänpaket som ger 10 e-post adresser med alla parkerade domäner. Webbutrymmet ökas på från några hundra megabyte till 2 gigabyte respektive 10 gigabyte (10000 megabyte) i privat- resp företagspaketen.

Supporten förbättras samtidigt. I somras utökades öppetiden på eftermiddagen från 14:00 till 17:00. Nu tar Box Hosting öppettiderna ytterligare ett steg och håller öppet till klockan 19:00. E-post svaras på sju dagar veckan fram till 21:00 på vardagar.

Vi har inte levt som vi lär när det gäller vår webbplats. Med den nya webbplatsen kommer enorma förbättringar i både paket och support, säger operativt ansvarig, Anders Christenson.

Våra förnyade paket tar oss till en riktigt attraktiv nivå när det gäller utrymme och den bandbredd man får tillgång till. Dock är det supporten som jag själv känner är den viktigaste förbättringen. Att kunna ringa oss till klockan 19:00 är en riktigt bra förbättring och låter de som inte kan ringa under dagtid nå oss utan problem, fortsätter Anders Christenson.

Tack vare vårt moderbolag, City Network, kan vi dessutom nu erbjuda drift i molnet via My CityCloud. Något som även vi på Box Hosting anser är en enormt viktig möjlighet för oss som webbhotell, då det är ett enklare steg upp från en delad driftslösning som webbhotellspaket än t ex dedikerad server. För att inte tala om att det är billigare, säger Anders Christenson.

Box Hosting kommer fortsätta driva utvecklingen mot enkelhet för sina kunder inte bara på webbplatsen utan även i alla de verktyg som erbjuds.

Om Box Hosting
Box Hosting ingår i City Network-gruppen som tillsammans har över 10 000 kunder i Skandinavien. Box Hosting fokuserar på privatpersoner och mindre och medelstora företag. Box hanterar drift av enklare hemsidor till dedikerade servrar till drift i molnet (erbjuds via moderbolaget City Networks tjänst My CityCloud).

Anders Johansson
anders.johansson@comparias.com

Fler nyheter inom Bredband & Internet

Ett starkt 2010 för Com Hem

Wednesdayen den 2:e February 2011

Jonathan Sulo till FS Data

Thursdayen den 9:e December 2010

Premiär för Telenors 4G-tjänst

Mondayen den 15:e November 2010

Skänker bort webbhotell till trogna kunder

Thursdayen den 7:e October 2010

Nytt stöd för bredband på landsbygden

Wednesdayen den 6:e October 2010

Bahnhof nu på fler orter

Mondayen den 4:e October 2010

City Network lanserar ny backuptjänst

Tuesdayen den 14:e September 2010

3 har Sveriges bästa Mobila Bredband

Wednesdayen den 7:e July 2010

Telia lanserar bredband med 1000 Mbit/sekund

Fridayen den 12:e March 2010

Udda IT-företag växer i lågkonjunktur

Saturdayen den 9:e January 2010

AllTele köper MegaPhone

Tuesdayen den 22:e December 2009

3 höjer hastigheten på mobilt bredband

Mondayen den 30:e November 2009